Az Ön neve Az Ön e-mail címe
Feliratkozás | Leiratkozás
Legújabb termékeink
   
 
Termékkategóriák
   
 
 
Üdvözlöm a honlapomon
 

1975-tõl dolgozom a szakmában. Kezdetben laboreszközöket gyártottam, de az idõ múlásával, a piaci igények megváltozásával váltanom kellett. Egyre nagyobb igény lett a borászati kellékek, mint például üveglopó, díszpalackok gyártására, és jelenleg is ez a fõ profilom.

1991-tõl egyéni vállalkozóként dolgozom. Termékeimet kézi gyártással állítom elõ, melyeket pontos, precíz tervezéssel, igényes megmunkálással igyekszem piacképessé tenni, figyelembe véve a vevõ elképzeléseit.

Így lehetõség van névre szóló palackok feliratozására, céges logók ráégetésére, melyek reprezentációs és családi ajándékozás céljára egyaránt egyedi és különleges meglepetésként szolgálhatnak.

Német gyártmányú Herbert Arnold üvegtechnikai egõfejjel dolgozom, mely földgáz és oxigén keverékének elégetésével állítja elõ a magas hõmérsékletû lángot, ami szükséges a hõálló üveg megmunkálásához. Termékeim alapanyagát SIMAX és PYREX üvegbotok és csövek alkotják, melyek minõsége biztosítani tudja a termékeim hõálló, vegyszerálló tulajdonságát. Minden elõállított terméket mosás után elektromos kemencében feszültségmentesítek 560 Celsius fokon, ezáltal minden termékem kemence steril állapotban kerül a vevõ kezébe.

Ismerje meg termékeimet! Lepje meg szeretteit vagy üzleti partnereit egyedi tervezésû, különleges üvegeimmel.


Bartus Béla
üvegmûves

(Glass Maker)