fbpx

Rólunk

Néhány mondat rólunk:

Az üveg a szenvedélyünk! Ez egy fantasztikus anyag! Nem csak azért, mert az üveg előállítása már maga csodálatos jelenség, hanem mert egyszerre van benne jelen az erő és a törékenység! A megmunkálásához precizitás, gyorsaság, kitartás, erő és gyakorlat szükséges. Mi kizárólag kézi technológia segítségével állítunk elő díszpalackokat és üvegtermékeket. Családi vállalkozásként nálunk az üveg szeretete, a megmunkálásához szükséges tudás apáról fiúra öröklődik.

Családi vállalkozásunk kizárólag kézi technológia segítségével állít elő díszpalackokat. A vevőink körében egyre többször merült fel igény az elkészült darabok gravírozására. Ebből kiindulva indítottuk el a gravírozási szolgáltatásunkat.

Milyen ajándéktárgyakra kérhető egyedi gravírozás?

since 1980

A gravírozást homokfúvásos technikával végezzük, így nem számít a termék mérete vagy anyaga, bármekkora felületre kérhető gravírozás. Nem csak betűk gravírozását tudjuk elkészíteni, de lehetőség van egyedi logók vagy minták gravíroztatására is. Bármilyen üveg tárgyat, de akár kristályokat is egyedivé tudunk varázsolni.

Mivel az egyedi gravírozás tényleg személyre szabottan készül, így nem hibázhatunk! Ezért az egyedi gravírozás előtt egy látványterven ellenőrizhető a gravírozni kívánt minta és szöveg.


Webáruházunk

Milyen alkalmakra ajánljuk?


Egy díszpalack valamilyen finom nedűvel töltve és benne a megajándékozottra jellemző vagy neki kedves figura bármilyen alkalomra kitűnő ajándék, akár férfinek, akár nőnek. (Igaz, hagyományosan a férfiakat ajándékozzuk itallal, de a visszajelzések szerint a hölgyek is mindig nagy örömmel fogadják!)Ha a díszpalackot még egyedi gravírozással is ellátjuk, akkor nem csak egy ajándék lesz a sok közül, de egy örök emlék, egy mini időkapszula, mely egy kedves pillanat lenyomatát őrzi!


Webáruházunk

Kosár

Jelenleg üres a bevásárlókosár.

gdpr-image
Ez a weboldal cookie -kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldal használatával elfogadja a mi oldalunkat Data Protection Policy.
Tudj meg többet