fbpx

INGYENES SZÁLLÍTÁS 50.000.- Ft feletti vásárlás esetén

Amit a diszpalack.hu-ról tudni kell

“Az üveg a szenvedélyünk! Ez egy fantasztikus anyag! Nem csak azért, mert az üveg előállítása már maga csodálatos jelenség, hanem mert egyszerre van benne jelen az erő és a törékenység! A megmunkálásához precizitás, gyorsaság, kitartás, erő és gyakorlat szükséges.”
Mi kizárólag kézi technológia segítségével állítunk elő díszpalackokat és üvegtermékeket. Családi vállalkozásként nálunk az üveg szeretete, a megmunkálásához szükséges tudás apáról fiúra öröklődik.
 

Családi vállalkozásunk kizárólag kézi technológia segítségével állít elő díszpalackokat. A vevőink körében egyre többször merült fel igény az elkészült darabok gravírozására. Ebből kiindulva indítottuk el a gravírozási szolgáltatásunkat.

Milyen alkalmakra ajánljuk?

Egy díszpalack valamilyen finom nedűvel töltve és benne a megajándékozottra jellemző vagy neki kedves figura bármilyen alkalomra kitűnő ajándék, akár férfinek, akár nőnek. (Igaz, hagyományosan a férfiakat ajándékozzuk itallal, de a visszajelzések szerint a hölgyek is mindig nagy örömmel fogadják!)Ha a díszpalackot még egyedi gravírozással is ellátjuk, akkor nem csak egy ajándék lesz a sok közül, de egy örök emlék, egy mini időkapszula, mely egy kedves pillanat lenyomatát őrzi!
0